Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

Yleiset ehdot ja tietosuojakäytäntö.

Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kenen-numero.fi (tästä eteenpäin vain "palvelu"). Jokaisen vierailijan palvelussa on noudatettava yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava palvelun käyttö. Palvelun tarjoaja sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi.

Tämä asiakirja selvittää, milloin ja miksi käsitellään Palveluamme käyttävien henkilöjen henkilötietoja, millä tavalla tietoja käytetään, millä ehdoin tiedot voi julkaista ja millä tavalla ne pidetään turvassa.

Suosittelemme, että luet Tietosuojaehdot ja tarkistat mahdolliset muutokset säännöllisesti. Tietosuojaehtojen muutos astuu voimaan sillä hetkellä, kun se julkistetaan tällä sivulla. Käyttämällä Palveluamme hyväksyt nämä ehdot.

Ylläpidämme julkista internetpalvelua, joka erikoistuu häiritsevien puhelinumeroiden tunnistamiseen. Emme luo sivuston sisältöä itse, sen luovat ainoastaan tämän Palvelun vierailijat. Sitoudumme kuitenkin valvomaan sisällön lainmukaisuutta, etenkin mitä henkilötietojen suojaan tulee. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@kenen-numero.fi

Emme säilytetä eikä käytetä henkilötietoja, palvelussamme on vain käyttäjien raportoidut tai arvioidut puhelinnumerot.

Tietoja vierailustasi sivustollamme (mukaan lukien IP-osoite, käyttämäsi verkkoselain, avaamasi sivustot ja sivusto, josta tulit sivustollemme) säilytämme 14 päivän ajan. Sen jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

Jos rikot Yleiset ehdot, voimme säilyttää tiedon IP-osoitteestasi kauemmin kuin 14 päivää. IP-osoitteen pidemmän säilyttämisen syynä on tälle sivustolle pääsyn estäminen.

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Kaikki palvelimemme ovat Suomessa.

Jokainen kommentin julkaiseva käyttäjä hyväksyy kommenttien lisäämistä koskevat ehdot. Nämä ehdot kieltävät henkilötietojen lisäämisen. Emme kuitenkaan voi varmistaa, että henkilötiedot eivät ilmesty kommentteihin. Jos löydät kommentista omat henkilötietosi etkä ole antanut niiden julkaisemiseen lupaa, ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen.

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 15-vuotiaille henkilöille.

Päiväys 10.12.2023